Estate Nyheter

highland league fixtures Ny stortransaksjon

Entra kjøper eiendom for 1,1 milliarder på Bryn.

thundercats season 2 episode 1 yusuf islam tea for the tillerman

vendt seg til fredag 29. juni 2018 12:24 jesus gran hotel (Oppdatert 2. juli 2018 12:40)FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

norrøne navn gutt Det børsnoterte selskapet kjøper Brynsveien 1, 2–4, 3, 5, 6, 8, 11–13 og 12 samt Østensjøveien 39/41 og 43. Den samlede prisen er 1,1 milliarder kroner som betales ved fullføring, samt opp til 300 millioner ekstra avhengig av utfallet av reguleringsprosessen. Det gjennomføres totalt fem transaksjoner, som forventes sluttført i løpet av tredje kvartal 2018. Selgerne er hovedsakelig familieselskaper.

her kommer odins soldater – Entras strategi er å utvikle og forvalte kontorbygg i storbyene, og i Oslo er vi opptatt av å gjøre det i nær tilknytning til kollektivknutepunktene. Vi har allerede en betydelig portefølje på Bryn og Helsfyr, samtidig som vi har et ønske om å vokse i dette området, sier Arve Regland, administrerende direktør i Entra.

svar søknad videregående Han påpeker at dette området er midt i blinken for den type byutvikling de ønsker å være en del av, ettersom eiendommene ligger tett på T-banen. Før denne transaksjonen eide Entra 43.000 kvadratmeter kontorlokaler på Bryn og 71.000 på Helsfyr.

larvik historie bybrann – Dette er et område som både egner seg for kontor og bolig, og vi så raskt at vi burde kjøpe dette sammen med noen andre. Derfor kom vi i kontakt med JM og fant ut at vi hadde sammenfallende interesser, og ingen konkurrerende elementer. Det er et stort område og kommer til å ta mange år, derfor var vi på jakt etter et selskap som er solid og langsiktig – jeg tror vi passer godt sammen, sier Regland. Dette blir første gang JM og Entra samarbeider om et prosjekt.

forgrunn mellomgrunn bakgrunn

ahmet kaya diyarbakir krendl blaseisolasjonsmaskin modell 575 Håper på 50/50

eggedosis oppskrift 1 person Det totale utbyggingspotensialet på eiendommene er beregnet til 120.000 kvadratmeter næring og bolig. JM Norge vil kjøpe de delene av arealene som blir regulert til bolig når reguleringsprosessen er gjennomført.

politiet lagret i advarsel – Det er en eksisterende bygningsmasse der i dag av ulik kvalitet, som genererer 60 millioner kroner i leieinntekter i året. Det er en fordel for oss, da det gir avkastning i reguleringsperioden. Vi har valgt at Entra kjøper alt, og at JM kjøper det som blir regulert til bolig når reguleringsprosessen er ferdig om noen år, forklarer Regland.

verdens eldste by – Vi har gjort våre tanker om hvordan det området best kan utnyttes med nærings- og boligbygg og tror at rudt 50/50 bolig/næring er realistisk, men det er til slutt utfallet av reguleringsprosessen som avgjør, fortsetter han.

her kommer ole brum drank vife to frends – Perfekt match

martin kyst danmark – Vi er et langsiktig selskap og har holdt på siden 1945, vi har gått fra 300 millioner til 3 milliarder i omsetning i Norge. Vår strategi er å satse på å utvikle større områder hvor vi kan bygge i flere trinn, og vi jobber kun med bolig, derfor er dette en perfekt match. Jeg ser for meg at vi kommer til å ha en bra utvikling i Norge fremover, sier Martin Asp, administrerende direktør i JM Norge.

adam scott naomi Hilde Vatne, som er regiondirektør for Oslo i JM Norge fremhever at Bryn er et godt boligområde. – Området ligger innenfor Ring 3 og er definert som 1 av 3 av de viktigste knutepunktene i Oslo, sammen med Oslo S og Lysaker. Vi har planer om å utvikle en helt ny bydel med næring og bolig, men også skole, barnehage, kultur, idrett og turnhall ligger rett ved – en komplett bydel, med kort vei til alt, sier hun, og fortsetter: – Kommunen har vært eksplisitt med at dette er et prioritert område og de har også meldt inn Bryn som et pilotprosjekt i noe som heter Urbact, et EU-finansiert samarbeid for byutvikling. Derfor tror vi det er enklere å få til en god reguleringsprosess med kommunen, og at det vil gå raskere. Vi håper å være ute i markedet i 2022 med de første boligene.

ryggen laser seg skulder Entra og JMs miljøprofil deler også felles tanker. Entra har som målsetning alle nybygg skal være miljøsertifisert til minimum BREEAM-NOR Excellent, og JM svanemerker alle boliger, som første boligbygger i Norden.

utestuer i glass Regland opplever Bryn i dag som et typisk næringskluster og tror at et betydelig innslag av boliger og utadrettet virksomheter på gateplan vil bidra til å skape mer liv og aktivitet. Samtidig mener han at det er en fordel med få eiere.

skellefteå camping og stugby – Bryn har blitt konsolidert eiermessig, du har et par andre store eiere som også utvikler store områder. Det gjør det enklere å transformere området fra det gamle til en mer moderne bydel, avslutter han.

noekkelband rundt halsen billig Entra har fått bistand av Advokatfirmaet Schjødt i denne transaksjonen.

Legg igjen en kommentar

kommer for slag spille hverandre gode Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med akuttenheten søndre oslo dps *

der ingen kunne tru

new york population 2014

forsiden haugesunds avis

middle ages in india

vingjaer i norge

disulfine blue indicator cationic

Siste nyheter Estate Norge

knupp hagesenter larvik Fra Mustad til Aspelin Ramm

hvor ligger årstein / mandag 16. juli 2018

porschen til stein holo Forventer betydelig økte leieinntekter

stickler sandefjord døde 1944 / mandag 16. juli 2018

rejection letter ic layout Fisketorget skal bli «markedshall»

prøve spille overwatch / fredag 13. juli 2018

krem puri cave Tollefsen inntar Tyskland

date of india / fredag 13. juli 2018

lease eller kjøpe – Høyder er et sekundærtema

sleipner ulykken dokumentar / fredag 13. juli 2018

vondt hofte og kne Maktskifte i utleiemarkedet

normene for barneoppdragelse i norge / fredag 13. juli 2018

Mest leste nyheter Estate Norge
Ringnes bygger teaterscenesergel min side robert næss forfatter wikipedia Ringnes bygger teaterscenefotballsko junior med sokk 10. juli 2018
Maktskifte i utleiemarkedetheron formula pdf sikar jee coaching institutes only for girls Maktskifte i utleiemarkedetsend to all your frends prove 13. juli 2018
Har tomtebank på ti milliardervenstre utespeil til chrysler voyager 2003 demontere varmepumpe samsung Har tomtebank på ti milliarderbest nba players 1950s 12. juli 2018

ropeid sand bro Siste nytt fra Naringseiendom.no

uk in map Levende steder

hvilken fluestang sjøørret

Nyheter / fredag 13. juli 2018

hague convention 1996 Höegh Eiendom har som mål å alltid utvikle det de kaller «levende steder som begeistrer». 

skriveverksted 3 trinn Posthallen gjenopplives

flykte under krigen fra tromsø

Nyheter / torsdag 12. juli 2018

jackpot 6000 spilleautomat I Posthallen står nordisk og bærekraftig design i fokus, med moderne matkonsepter og internasjonal stemning.

spørsmål tenårings quiz i bursdag Har troen på Lillestrøm

direkte ruter fra torp

Nyheter / onsdag 11. juli 2018

condolences meaning in telugu Stadig flere eiendomsaktører satser på Lillestrøm, som kan få en voldsom eiendomsutvikling de neste årene.

jake hamilton 2016 Gjør det enkelt å handle på nett

selvvannende blomsterpotter salg

Nyheter / mandag 9. juli 2018

odille heftye blehr Enkle e-handelsløsninger gir bedre kjøpsopplevelser og økt konvertering.

bilder shop suey Toalettrom blir stadig viktigere

morris mini forhandler

Nyheter / fredag 6. juli 2018

gutter 10 år Urban livsstil stiller høyere krav til offentlige toaletter.

jobbe hjemmefra fylle konvolutter To nye leieavtaler

mine siste dokumenter

Nyheter / torsdag 5. juli 2018

historie vardø svømmeklubb NPROs nye konsept, Fornebu WORKS har tiltrukket seg to nye leietakere.